Responsive Image
  • معرفی کنفرانس

    ایران به لحاظ داشتن منابع معدنی غنی و منابع انسانی ارزشمند می تواند در بسیاری از زمینه ها نه تنها به خودکفایی برسد بلکه زمینه صادرات دانش فنی و مواد ومحصولات فراوری شده را فراهم کند. یکی از این منابع طبیعی زئولیت ها می باشد که هم بصورت طبیعی و هم سنتزی در دسترس هستند و در حوزه های مختلف صنعتی نظیر پتروشیمی، آب، خاک و .. مورد استفاده قرار می گیرد هدف از برگزاری این کنفرانس، گردهمایی پژوهشگران، دانشمندان، صنعتگران، و دانشجویان تحصیلات تکمیلی برای تعامل و تبادل نظر و ارائه راهکارایی جهت ارتقا همکاری ها در حوزه دانشگاه و صنعت می باشد.

  • اهداف کنفرانس

    مواد متخلخل و زئولیت ها بعنوان مواد معدنی که بصورت طبیعی و سنتزی کاربردهای مختلف در در صنایع دارویی، کشاورزی، محیط زیست، تصفیه آب و فاضلاب، محصولات صنعتی، پتروشیمی، شوینده ها و دامپروری، کاتالیست و ... دارند. بعلاوه، بدلیل ساختار خاصی که دارند تحت شرایط مختلف قابلیت اصلاح ساختار داشته و ویژگی های جدیدی پیدا می کنند. نظر به اصلاح پذیری ساختار و یافتن خواص جدید بسیار مورد توجه دانشمندان قرار گرفته اند.

    از طرفی شناخت کامل در این حوزه و استفاده از این منابع خدادادی نیاز به معرفی و شناخت این منابع می باشد. با توجه به وجود این منابع خدادادی در کشور و با توجه به اینکه در حال حاضر عمدتا این مواد بصورت خام فروخته می شود و در صورت فراوری ارزش افزوده چند برابری پیدا میکند لزوم برگزاری این نوع کنفرانس و شناسایی هر چه بیشتر این مواد احساس می شود تا چشم انداز علمی و تحقیقی برای دانشجویان و اساتید شیمی و رشته های مرتبط ترسیم شود تا در حوزه اقتصادی از ظرفیت های زئولیت بهره مند گردد. بعلاوه لزوم برقراری ارتباط موثری بین صنعت و دانشگاه برای معرفی نیازهای جامعه و تلاش دانشمندان حوزه های مختلف برای رفع آنها  فراهم گردد.

  • محورهای کنفرانس

    مواد متخلخل
    الک های ملکولی
    شیمی میزبان-میهمان
    زئولیت های طبیعی و سنتزی،
    چارچوب های فلز-آلی و چارچوب های آلی-کووالانسی
    کاتالیست
    بیوکاتالیست
    الکتروکاتالیست
    فوتوکاتالیست
    الکتروفوتوکاتالیست
    ذخیره و تبدیل انرژی
    پتروشیمی و پالایش
    فرآیندهای جداسازی ( غشاء، جذب سطحی و...)
    مدل سازی و شبیه سازی
    جذب
    محيط زيست
    نانوتکنولوژی
    کامپوزیت‌ها
     نانوکامپوزیت‌ها